6 ALAPVETŐ SZABÁLYOKAT A TERMÉSZETES SMINK HATÁS

Mindannyian tudjuk, hogy griminal hát igényel tapasztalat. A művészet, hogy természetes, nem könnyen elsajátította, de lehet elérni, ha betart néhány alapvető szabályt. A bőr tiszta, friss, mert fontos, hogy elérjék neophobia hatása. Az építőiparban a napi rituális tisztító, frissítő, hogy garantálja a minimális erőfeszítéssel, sokkal jobb eredményeket.

A második terv, amely hat alapvető szabályokat, hogy segít nekünk teljesen természetes, gyönyörű, mások szemében:

Tonian válasszon egy hidratáló krém, amely megfelel a bőrszín. Tyranite hidratáló, világos, levegős, valamint lehetővé teszi a bőr sasea. Ha van egy tan, nem kell jelentős kiigazítás, a használata tonian hidratáló elég. Ha több kell, kiigazítások, jó, hogy válasszon egy termék több potrivesc. Ez megköveteli, hogy a befogadás, a fény, a háttérben-de tan alacsony potrivesc. Tehát nem csak, hogy megfelelő hibák a bőrt, hanem segíteni, hogy elérjék a kívánt “Meztelen” hatású – egy természetes megjelenés. Személy szerint, én szerelmes vagyok Shiseido Puszta Tökéletes Alapítvány éri el lenyűgöző eredményeket, azonnal megszünteti a tökéletlensége a bőrt. Úgy döntött, hogy a start szemöldökét rendszeresen.

Tudom, hogy nem túl népszerű, de annak biztosítása érdekében a szükséges siker helyezi a szemöldökét érdekében. Ha a szemöldöke is a helyes irányba, jó lenne hangsúlyozni őket kissé szemöldök ceruza. A hatása nagyon jó, jobb, magad is látni. Tedd egy kis árnyék a természetes paletta, főleg a lachrymal csatorna. Nos ezek az árnyak, hogy húzza meg kissé a finom réz vagy arany díszítéssel. Így lesz elérni, természetesen, a reflexió a fény ellen harcolok, fény, árnyék a szem körül. Az IUD az, hogy ne vigyük túlzásba. Elég egy kicsit, hogy hangsúlyozzák a szempillák, hogy kihangsúlyozza a szemem rendesen. Abban az esetben kap egy nem kívánt Pontjára, fésülje át a szempillák egy fém kefe szempillák, illetve ha megoldja a problémát. Használja szájfény vagy rúzs egy könnyű, természetes, matt árnyalatok. Ezt kiegészíti a sminket, majd jelölje ki a száját.

Befejezésül hangsúlyozni a arccsontja egy könnyű bronzosító vagy púder a barack. Bár a lista nem kicsi, úgy tűnik, hogy kissé nyitva, ne aggódj. E szabályok tiszteletben tartását egyszerűen megoldani, látni fogja, hogy teljesen elérhető, megvalósítható. Smink művészek azt mondják, hogy helyesen alkalmazni smink, létrehoz egy “új arca”, javítása, amit a természet adta. Tehát a lényeg, egy gyönyörű, természetes sminket minden nap – dolog -, hogy elrejtse a hiányosságokat, illetve hangsúlyozzák a nők méltóságának. Nem kell sok idő, erőfeszítés – a legfontosabb, hogy tudja, mit kell tenni.

Természetes smink minden nap

Összetevők nap smink

Árnyékban.

Ez magában foglalja: könnyű Alapítvány, korrektor, haylater. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Alapítvány lehet könnyű textúra, különösen, ha úgy dönt, hogy a jó smink a nyáron. Tökéletes modern BB, CC krém. Az első, az eredeti hangzik, mint a “hiánya Krém, Balzsam” – Balzsam a hibákat. Ez a keverék a smink, hidratáló. Alkalmas sima arc foglalkozni kisebb hibák. SS – továbbfejlesztett változata a szeretett BB. Ez azt jelenti, hogy “szín megfelelő” színkorrekció. Alapítvány, természetes smink elsősorban a hang, sötét karikák a szem alatt. A kiosztás alkalmazandó, a sarkokban a szemem, valamint a külső széle a szemöldökét, hozzátéve, perspektíva, frissesség, Ragyog.

A szempillaspirál. Ritkán használt, csak egy pár réteg, hogy a természetes kifejező a szemét. Ha nem túl vastag, hosszú szempillák, a fényerőt, akkor adjunk hozzá egy kis mennyiségű árnyak, vagy egy vékony vonal a szemceruza.

Elpirult. A szükséges alkatrész, ha a voice-frekvencia bázisok. Néhány könnyed mozdulatokkal a Rouge állni fog élni, így az érzések, a maszk, a vakolat.

A rúzs vagy a szájfény. Elegáns, természetes sminket minden nap sminkes ajánlom, hogy hangsúlyozzák a száját. Mivel a legújabb trend, akkor választhat, fukszia, vagy piros. Az a fontos, hogy van egy szerkezet, matt, majd elnémul. Szájfény, körömlakk vagy ajak, ha semleges hangok, elfogadható mennyiségű gyöngy.

Categories: Cikk, Érdekel, Smink, Szépség